FUZE chutí

Na menu vymazleném naším šéfkuchařem Luďkem Munzarem se kombinují místní suroviny s asijskými chutěmi a netradičními způsoby přípravy jídel. Hovězí tatarák podáváme se smaženou rýží, kachní kroketu s kimchi a dršťky grilujeme, což může být pro mnohé neobvyklé, zato ale překvapivě dobré. V restauraci vám neuniknou ani hliněné tandoori pece, ze kterých hosty po večerech láká vůně pečeného selátka. Pečeme ho v celku podle principu od čumáčku po ocásek při teplotě 450 °C. Maso tak získává tak vůni ohně, ale zároveň zůstává šťavnaté. Větší skupině hostů selečí naservírujeme doprostřed stolu, aby se o něj s chutí podělili. Pokud nevíte, čím překvapit hosty svého večírku, tohle je perfektní tip na gastro zážitek. Šéfkuchař ve spolupráci se sládkem navíc připraví i speciální párování piv a koktejlů k jednotlivým chodům, a to od malých až po dezerty.